Bij Sushi King in Westmalle aan de Antwerpsesteenweg 198 kun je sushi eten als nergens anders. Sinds 2013 is dit in de streek dé place to be voor liefhebbers van sushi en de Aziatische keuken in het algemeen.


Het geheim van de verse sushi

Je staat ervan te kijken hoe vers de sushi bij Sushi King is. Dat komt omdat we werken met dagvers geleverde vis. En de groenten – die recht van het veld komen – snijden we terwijl je van een aperitiefje nipt. Sushi lekker vers en gezond, die smaakt het best!


Alternatief voor sushi

Wil je iets anders dan sushi? Proef onze gerechten uit de Aziatische keuken, onder meer pad Thai, grillades, wok en curry’s. En je kinderen? Die likkebaarden nu al als ze horen over onze curryworst met frietjes, kipfilet en natuurlijk kindersushi.

Sushi online, telefonisch of via onze app. Smakelijk!

Sushi King Westmalle is elke dag open. Bestel online online, via onze app of telefonisch: +32 331 231 31.

  • Sushi takeaway? ‘n Half uur en je bestelling staat klaar.
  • Leveren aan huis? Doen we ook.
  • Hapjes, sushi boten én complete menu’s voor feestje of event? Graag!

Bereikbaarheid

Ons restaurant in Westmalle is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen naast de Antwerpsesteenweg.

Ideaal voor een gezellige avond in ons restaurant of makkelijk om af te halen vanuit Malle, Brecht, Beerse, Rijkevorsel of Lille!

Bestel of reserveer nu gemakkelijk via telefonisch: +32 331 231 31 of via de website!


Bezorgen

Krijg je liever de sushi thuisbezorgd? Wij bezorgen je bestelling graag in verschillende gemeentes rondom Westmalle & Oostmalle, zoals bijvoorbeeld in Brecht, Beerse, Rijkevorsel, Lille, Wechelderzande, Vosselaar, Vlimmeren, Sint-Job-in-’t-Goor, Sint-Lenarts, Loenhout & Wuustwezel!


Online bestellen

Supported by POSGARD